© F1rstcool 2015 - Laatst geupdate op 10-01-2015
HOME OVER ONS PRODUCTEN PROJECTEN ACTUEEL A3 INTERIEUR CONTACT

AIRCO & LUCHTBEHANDELINGSKASTEN

Airconditioning systemen

Airconditioning is een must voor uw horecaonderneming. Comfort is een van de balangrijkste  termen in de tevredenstelling van uw klanten én uw eigen personeel. Bij een hoog comfort zullen  zowel de klant als de werknemer met plezier verblijven in uw winkel en keuken. Airconditioning  speelt hierin een belangrijke rol. F1rstcool, van huis uit een koeltechnisch bedrijf, levert een  totaalpakket als het gaat om uw horecainrichting. Ook de klimatisering van uw onderneming  nemen wij graag op ons. Zo berekenen wij de benodigde capaciteit, maken wij een installatie  voorstel en zorgen we ervoor dat het verblijfscomfort optimaal wordt benut. Als het gaat om de  airco systemen werken wij vaak samen met Daikin Airconditioning en Panasonic systemen.

Luchtbehandelingskasten

Bij de luchtbehandeling van een horecaonderneming gaat het verder dan alleen koelen of  verwarmen van ruimten. Vooral de keuken en de bakwanden kunnen enorm veel warmte en  vervuilde lucht produceren. Middels de juiste toepassing van een luchtbehandelingskast kunnen  we ervoor zorgen dat uw winkel niet alleen over een op temperatuur wordt gehouden, maar  beschikt over voldoende schone lucht voor een plezierig verblijf van uw klanten.  De installatie van een luchtbehandelingskast wordt zoveel mogelijk voorbereid op de werkplaats  om een snelle plaatsing in het werk te kunnen garanderen. Vervolgens wordt het syteem  aangesloten aan het kanalensysteem en wordt het systeem klaar gemaakt voor gebruik. Een  goed werkend product en een lange levensduur staat of valt met een goed ontwerp en het  toepassen van de juiste producten. Wij streven naar een optimaal resultaat en passen daarom  alleen hoogwaardige materialen en componenten toe. Bij dit soort systemen is het ook mogelijk  om te verduurzamen door warmte-terugwinningstechnieken (WTW) te koppelen aan deze vorm  van luchtbehandelen. Dit betekent dat schone koude lucht wordt voorverwarmd met de warmte  van de afvoerlucht. 

Rooftops

Beschikt uw pand niet over voldoende ruimte voor een luchtbehandelingskast die binnen  gesitueerd kan worden dan kan u ervoor kiezen om een rooftop systeem toe te passen. Dit zijn  complete units die kant en klaar op het dak geplaatst worden en gekoppeld worden aan een  kanalensysteem. Dit bespaard ruimte in uw interieur en is dus een ideale oplossing voor een  kleine onderneming. Het kanalensysteem waarop de unit wordt aangesloten zorgt voor de toe-  en afvoer van de lucht in de verschillende ruimten. Door middel van automatisch gestuurde  kleppen kan iedere ruimte de gekozen temperatuurinstelling bereiken. Door in het plafond  geintegreerde roosters wordt de lucht bijna geruisloos de ruimte in geblazen. Meer informatie over de luchtbehandelingsmogelijkheden van uw onderneming? mail ons uw technische vragen.

< Terug naar Producten