© F1rstcool 2015 - Laatst geupdate op 10-01-2015
HOME OVER ONS PRODUCTEN PROJECTEN ACTUEEL A3 INTERIEUR CONTACT

PRODUCTEN

Kortetermijn denken is niet voor iedereen van toepassing. Daarom werkt F1rstcool voornamelijk  voornamelijk met toonaangevende merkproducten. Niet alleen hoge kwaliteits- en  levensbestendige producten, maar ook zeer hygiënisch en eenvoudig in onderhoud. F1rstcool is  gespecialiseerd in koeltechniek, airco en luchtbehandeling, R2 bakwanden (pitco)  en  grootkeuken apparatuur. We leveren alle gewenste apparatuur voor de professionele keuken van  uw onderneming. Vind hier de meest toegepaste producten binnen onze projecten of mail voor  meer informatie uw technische vragen.     

MAATWERK: R2 BAKWANDEN & TRAITEUR TOONBANKEN

Al jarenlang fabriceert F1rstcool specifiek samengestelde bakwanden. Deze R2 bakwanden zijn doorontwikkeld in de ontwerpvisie van F1rstcool en naar hoge tevredenheid toegepast in menig horecainrichting. R2 bakwanden zijn aan te passen aan de capaciteit van de winkel en voorzien van eersteklasse apparatuur. Ook onze Traiteur toonbanken zijn maatwerk. Uw eigen luxe koelvitrine voor een de presentatie van uw producten verwerkt in eersteklas countermeubulair.

PITCO FRITEUSES

Pitco friteuses zijn de meerst verkochte friteuses in de wereld, toegepast in bijna alle grote  ketens. De betrouwbaarheid en de lage onderhoudskosten zorgen voor de laagste operationele  kosten. Pitco die al sinds 1918 friteuses fabriceert heeft de meeste ervaring en heeft kennis over  alle toepassingen die er gevraagd worden in de wereld van friteuses. De verschillende types  friteuses zorgen ervoor dat Pitco vrijwel in iedere horecainrichting kan worden geplaatst. Er zijn  meer dan 50 verschillende friteuses, met andere woorden, er is altijd een toepassing voor Pitco.

 

WINTERHALTER VAATWASMACHINES

Winterhalter biedt de optimale vaatwasmachine voor elke situatie. Het machine-assortiment van  Winterhalter bestaat uit voorladers, doorschuivers en gereedschappenwasmachines en band- en korventransportvaatwasmachines. Vaatwasmachines van Winterhalter danken hun reputatie aan  perfecte wasresultaten, maximale efficiency, goed ontworpen hygiëneconcepten en eenvoudige  bediening. U kunt vertrouwen op een vaatwastechnologie die is ontwikkeld om te beantwoorden  aan de hoge eisen van de professionele keuken.

AKE-IDEAL

Hoogwaardige koel- en warmtetechniek geintegreerd in allerlei Inox/RVS-constructies. Inmiddels  door de hoogwaardigheid van de producten een toonaangevende positie verworven op de  Nederlandse markt. Deze producten worden bij diverse retailers in verschillende branches  geplaatst, zoals 'to-go' stores, restaurants, cafetaria en bars/cafes. Ook tijdens evenementen en  zelfs op vliegvelden worden deze (maatwerk)producten regelmatig toegepast. Denk daarbij aan  drankenkoelingen, koel- en vriesmeubelen, (selfservice)vitrines, wand- en wijnkoelingen en  ijsmeubelen. 

GRAM

Gram Commercial staat in dienst van de professionele keuken en zet zich al jarenlang in om  pasklare oplossingen te creëren op het gebied van koelen en vriezen. Technologische  vernieuwing en een diepgaande kennis van professionele wensen en behoeften vormen de basis voor constante productontwikkeling bij Gram Commercial. Bij Gram gaat functionaliteit hand in  hand met kwaliteit, vormgeving en milieubewustheid.

AIRCO en LUCHTBEHANDELINGSKASTEN

Voor een optimaal werkklimaat in uw onderneming past F1rstcool zowel airco sytemen aan als  luchtbehandelingskasten. Aan de hand van de grootte van uw bedrijf kunnen we de capaciteit  van de installaties berekenen en een op maat gemaakt advies/voorstel uitschrijven. Hierna wordt  er in overleg een tal van opties besproken waarna er een definitief besluit wordt genomen.  

POLY KOEL-en VRIESCELLEN

Met het POLY-systeem worden koel- en vriescellen in elke maat opgebouwd. De cellen worden  samengesteld uit afzonderlijke tussenpanelen en doorlopende hoekpanelen. Dat maakt het  POLY-systeem tot een zeer flexibel maatsysteem. POLY koel- en vriescellen kunnen daardoor in  vrijwel iedere ruimte worden gemonteerd en zijn later zonder problemen altijd te verplaatsen en  uit te breiden.  < Terug naar Home
MEER INFORMATIE MEER INFORMATIE MEER INFORMATIE MEER INFORMATIE MEER INFORMATIE MEER INFORMATIE MEER INFORMATIE PRODUCTEN